编织人生论坛

注册会员

QQ登录

只需一步,快速开始

305 人签到

有誰懂 "inc 1 by knitting in back and front of next K st"

热度: 0 [复制链接]

参加活动:0

组织活动:0

有誰懂織這款圍巾?
我有英文版的解釋,
可是我不懂 "inc 1 by knitting in back and front of next K st" 這一步
有誰可以教教我嗎?
謝謝

Chevron Pattern Stitch:
(Pattern is a 13 st repeat, 2 garter sts at each side of scarf)
Row 1: K2, *inc 1 by knitting in back and front of next K st, K4, sl 1, k2 tog, psso, K4, inc in back and front of next st*, repeat between *'s twice more, end with K2.
Row 2: K2, P39, K2

Repeat these two rows for Chevron pattern.

Instructions:

Cast on 43 sts. K 2 rows.
Begin Chevron Pattern St.
Work with first color for 10 rows, change to 2nd color and work 10 rows, continue through all 6 colors and then repeat sequence.

http://www.straw.com/cpy/patterns/shimmer_chev_scarf.html
zan

这些说明我看不懂,但这图会织,往下坠的一条径是三针并一针形成的,往上的一条径是一针的二边各放一针.不知道能否听懂

"往上的一条径是一针的二边各放一针"

各放一针是不是指加多一針?

是一针的左右都多了一针

不好意思, 我還是不太明白

怎樣才有那多了的一針?

http://bbs.bianzhirensheng.com/thread-23157-1-1.html
是這裡面的右加針和左右針嗎?

看这图的卷针,这围巾就是一针的二边各织一卷针

明白了

謝謝! [s:19]